Metode de plata


Card de credit sau de debit
Puteti introduce detaliile platii la momentul plasarii comenzii utilizand un card valabil de credit sau de debit (VISA sau Mastercard). Suma aferenta va fi imediat blocata pe cardul dumneavoastra, dar nu va fi debitata pana la expedierea bunurilor. CLANDESTIN BEER isi rezerva dreptul de a verifica, prin intermediul operatorilor de sisteme online de plata,  valabilitatea cardului de credit sau de debit, solvabilitatea in raport cu valoarea comenzii si daca datele privind adresa cumparatorului sunt corecte. In functie de rezultatul acestor verificari, putem refuza anumite comenzi. Va rugam sa retineti ca orice comision bancar va fi suportat de dumneavoastra.

Numerar la livrare
Puteti alege sa platiti in numerar la livrare atunci cand primiti bunurile. Daca livrarea se face printr-un curier pot aparea costuri suplimentare impuse de curier pentru ramburs.

Livrarea


CLANDESTIN BEER depune toate eforturile necesare cu privire la acceptarea si procesarea comenzilor si va incerca sa livreze comanda dumneavoastra la o adresa de domiciliu sau la alta adresa , conform optiunii de livrare selectate de dumneavoastra.

CLANDESTIN BEER va incerca sa depuna diligente pentru expedierea comenzilor in cel mai scurt timp cu putinta si in ordinea in care acestea au fost plasate. Dorinta noastra este sa livram comanda in termen de pana la 4 zile lucratoare din momentul expedierii sale. Desi intentia noastra este sa efectuam livrarea in intervalul comunicat, va aducem la cunostinta ca livrarea ar putea dura mai mult din cauza unor evenimente independente de vointa noastra, dar nu mai mult de 30 de zile calendaristice de la data confirmarii comenzii. In cazul in care termenul de livrare depaseste 15 zile, puteti anula comanda.

Inainte de plasarea comenzii, veti fi informat/a cu privire la termenul de livrare estimat. Imediat dupa plasarea comenzii, daca ne-ati furnizat adresa dumneavoastra de e-mail, veti primi un e-mail de confirmare care contine termenul de livrare estimat.

Nu se fac livrari in zilele de sambată, duminică si sarbatori legale. Comenzile plasate joia după ora 12.00 si vinerea vor fi livrate începand cu următoarea zi de luni.