1. Conditii generale

Termenii si conditiile urmatoare se aplica tuturor comenzilor plasate de client (denumit in continuare „dumneavoastra”) catre societatea Clandestin Beer SRL, pe versiunea web sau de  mobil a site-ului,  https://clandestin-beer.ro/shop

Prin utilizarea clandestin-beer.ro  si/sau prin plasarea unei comenzi, va obligati sa respectati termenii si conditiile specificate mai jos („Termenii”). Inainte de plasarea unei comenzi, va rugam sa va asigurati ca ati citit si inteles Termenii.

Doar persoanele fizice cu varsta minima de peste 18 ani impliniti, care nu se afla sub tutela, nu activeaza ca persoane juridice pot plasa o comanda.

Includerea oricaror produse sau servicii pe clandestin-beer.ro la un moment dat nu implica sau garanteaza faptul ca aceste produse sau servicii vor fi disponibile in orice moment. Ne rezervam dreptul de a inceta in orice moment comercializarea unui produs.

Ne rezervam dreptul de a modifica din cand in cand acesti Termeni fara a va notifica in prealabil. Comenzii dumneavoastra i se vor aplica Termenii specificati pe clandestin-beer.ro la momentul plasarii comenzii.

In calitate de utilizator al site-ului web clandestin-beer.ro, intelegeti si consimtiti :

(i)            sa nu postati, sa nu redistribuiti, sa nu incarcati si nici sa promovati orice comunicari sau continut care ar putea aduce prejudicii sau care ar putea avea o influenta negativa asupra companiei, produselor sau serviciilor noastre;

(ii)           sa nu actionati de asa maniera ori sa utilizati vreun dispozitiv care ar restrictiona, impiedica, incomoda sau nu ar permite oricarui alt utilizator sa utilizeze ori sa beneficieze de site-ul clandestin-beer.ro sau care ar afecta siguranta site-ului sau

(iii)          sa nu folositi niciun dispozitiv sau tentativa de a utiliza vreun motor, software, instrument, agent, script sau alt dispozitiv sau mecanism (care include dar nu se limiteaza la paianjeni, boti, roboti de indexare, avataruri sau agenti inteligenti) pentru a naviga sau a cauta pe site ori pentru a copia continut de pe site.

Ne rezervam dreptul de a bloca imediat accesul la site si de a inchide contul oricarui utilizator care incalca aceasta prevedere sau orice alta prevedere specificata in acesti termeni si conditii.

2. Preturile si taxele de livrare


Preturile afisate pe clandestin-beer/shop.ro includ taxa pe valoarea adaugata (TVA) prevazuta de lege, dar nu includ o taxa de livrare,in cazul in care cumparatorul utilizeza un alt mijloc de livrare decat cel pus la dispozitie de Clandestin Beer SRL.

3. Plasarea comenzii/incheierea contractului


Optiunile disponibile de plasare a comenzii sunt prin intermediul clandestin-beer.ro/shop.

Imediat dupa plasarea comenzii, daca ne-ati furnizat adresa dumneavoastra de e-mail, veti primi un e-mail de confirmare. In cazul in care, dintr-un anumit motiv, nu va putem procesa comanda, va vom anunta in cel mai scurt timp. In cazul in care am primit deja plata pentru comanda dumneavoastra, vom incerca sa va rambursam suma respectiva utilizand aceeasi metoda ca cea folosita pentru efectuarea platii. In cazul in care, dintr-un anumit motiv, sunt necesare alte aranjamente, va vom comunica acest lucru si va vom solicita sa ne contactati pe adresa de e-mail clandestinbeer@gmail.com.

4. Livrare


CLANDESTIN BEER depune toate eforturile necesare cu privire la acceptarea si procesarea comenzilor si va incerca sa livreze comanda dumneavoastra la o adresa de domiciliu sau la alta adresa, conform optiunii de livrare selectate de dumneavoastra.

CLANDESTIN BEER va incerca sa depuna diligente pentru expedierea comenzilor in cel mai scurt timp cu putinta si in ordinea in care acestea au fost plasate. Dorinta noastra este sa livram comanda in termen de pana la 4 zile lucratoare din momentul expedierii sale. Desi intentia noastra este sa efectuam livrarea in intervalul comunicat, va aducem la cunostinta ca livrarea ar putea dura mai mult din cauza unor evenimente independente de vointa noastra, dar nu mai mult de 30 de zile calendaristice de la data confirmarii comenzii. In cazul in care termenul de livrare depaseste 15 zile, puteti anula comanda.

Inainte de plasarea comenzii, veti fi informat/a cu privire la termenul de livrare estimat. Imediat dupa plasarea comenzii, daca ne-ati furnizat adresa dumneavoastra de e-mail, veti primi un e-mail de confirmare care contine termenul de livrare estimat.

5. Returnari


Produsele pot fi returnate intr-un interval de maxim 7 zile de la data livrarii numai daca au fost deteriorate in timpul transportului, caz pentru care CLANDESTIN BEER garanteaza rambursarea integrala a produselor deteriorate.

In cazul returului de produs, conditia pentru acceptarea acestuia este ca toate produsele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa aiba etichete deteriorate, patate, recipiente ciobite si sa nu prezinte semne vizibile de folosinta.

Rambursarea se face in maxim 30 zile de la primirea returului. Se ramburseaza doar valoarea produsului, fara taxele de transport.

6. Metode de plata


Card de credit sau de debit
Puteti introduce detaliile platii la momentul plasarii comenzii utilizand un card valabil de credit sau de debit (VISA sau Mastercard). Suma aferenta va fi imediat blocata pe cardul dumneavoastra, dar nu va fi debitata pana la expedierea bunurilor. CLANDESTIN BEER isi rezerva dreptul de a verifica, prin intermediul operatorilor de sisteme online de plata,  valabilitatea cardului de credit sau de debit, solvabilitatea in raport cu valoarea comenzii si daca datele privind adresa cumparatorului sunt corecte. In functie de rezultatul acestor verificari, putem refuza anumite comenzi. Va rugam sa retineti ca orice comision bancar va fi suportat de dumneavoastra.

Numerar la livrare
Puteti alege sa platiti in numerar la livrare atunci cand primiti bunurile, fara alte cheltuieli suplimentare.

7. Raspunderea noastra


Nimic din acesti Termeni nu va exclude sau limita raspunderea CLANDESTIN BEER cu privire la orice aspect pentru care ar fi ilegal sa ne limitam sau sa ne excludem raspunderea.

CLANDESTIN BEER nu este raspunzatoare pentru pierderile indirecte care sunt un efect secundar al pierderii sau pagubei principale, de exemplu pierderea profiturilor sau pierderea oportunitatii, sau pentru imposibilitatea de a livra bunurile sau de a ne indeplini oricare dintre obligatiile care ne revin conform acestor Termeni in cazul in care aceasta imposibilitate este cauzata de un eveniment asupra caruia nu detinem niciun control, care include dar nu se limiteaza la: incendiu, inundatie, furtuna, rascoala, dezordine civila, razboi, accident nuclear si activitate terorista.

Raspunderea noastra maxima fata de dumneavoastra pentru orice pierdere sau paguba care se produce in legatura cu comanda dumneavoastra pe clandestin-beer.ro va fi limitata la pretul total al comenzii dumneavoastra.

8. Cesiune


CLANDESTIN BEER isi rezerva dreptul de a cesiona sau de a transfera catre terti angajamentul pentru orice cerere/cereri de plata nascute in legatura cu livrarea bunurilor.    

9. Rezilierea unor termeni


In cazul in care o parte a acestor Termeni este interzisa sau considerata fara efect de orice instanta sau organism de reglementare, ceilalti Termeni vor continua sa se aplice.

10. Drepturi de proprietate


Toate drepturile de proprietate intelectuala, cum ar fi marcile si drepturile de autor de pe clandestin-beer.ro, revin companiei CLANDESTIN BEER SRL. Orice utilizare a site-ului clandestin-beer.ro sau a continutului sau, inclusiv copierea sau stocarea integrala sau partiala a continutului, in alt scop decat pentru uzul dumneavoastra personal si necomercial, este interzisa fara permisiunea Clandestin Beer SRL.

Clandestin Craft Beer este marca inregistrata cu nr 162328 la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci

14. Informatii despre companie


Clandestin Beer SRL
Calea Vacaresti 242, Bl72B, Sc A, Ap 27, Sector 4
Cod de TVA: RO37422519

Coordonate de contact: clandestinbeer@gmail.com